چاپ        ارسال به دوست

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم خبر داد

توقیف 590 کیلوگرم مواد غذایی فاسد در قم

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم از توقیف 590 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیرقابل مصرف در قم خبر داد.

 

 به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، دکتر ایزانلو با اشاره به اجرای طرح نوروزی مرکز بهداشت استان قم گفت: در ششمین روز از فصل بهار و در ادامه طرح بسیج سلامت نوروزی طی 339 نظارت از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی 590 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیر قابل مصرف توقیف شد.

 

وی بیان داشت: بیشترین مقدار توقیف مربوط به گروه مواد غذایی پروتئینی و گوشتی بود که 212 کیلوگرم را شامل می شد.

 

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم عنوان داشت: از موارد توقیفی می توان به مقادیری روغن سوخته، همبرگر، سس مرغ مانده، آب برگه کپک زده، بستنی غیرمجاز، برنج نگهداری شده در شرایط نامناسب، چیپس فله، کمپوت و دلسترهای تاریخ گذشته، ادویه جات کپک زده، شیرینی مانده، نمک غیرمجاز و صنعتی، جوش شیرین، جوهر لیمو و اسانس، خیارشور، ژامبون کپک زده و... اشاره کرد.

 

دکتر ایزانلو بیان داشت: با عنایت به حضور جمع کثیری از زائرین و مسافرین در اماکن متبرکه به ویژه حرم مطهر و مسجد مقدس جمکران و نیز با توجه به اهمیت استفاده از آب سالم، کارشناسان بهداشت محیط به طور مستمر و به ویژه در تعطیلات، ضمن بررسی سلامت آب های آشامیدنی و منابع آب، به نمونه برداری و کلرسنجی کلیه مخازن آب این اماکن می پردازند. 

 

وی افزود: در روز گذشته 91 مورد سنجش کلر آزاد باقیمانده و نیز 20 مورد نمونه برداری از آب آشامیدنی و آب استخرها در سطح شهر انجام شده است.

 

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم تاکید کرد: در همین راستا، نظارت بر فعالیت هتل ها، مهمانپذیرها، مسافرخانه ها و رستوران ها به ویژه در هسته مرکزی شهر و اطراف حرم مطهر با شدت و دقت بیشتری توسط بازرسان در حال انجام است و در صورت نیاز نظارت ها در قالب اکیپ های مشترک با حضور کارشناسان سازمان های مربوطه از جمله تعزیرات حکومتی، صنعت معدن و تجارت، گردشگری و ... انجام می شود.

 


٠٧:٥١ - پنج شنبه ٩ فروردين ١٣٩٧    /    شماره : ٢٩١٢٤    /    تعداد نمایش : ٣٢٥