چاپ        ارسال به دوست

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم:

شیرهای بسته بندی و پاستوریزه هیچ مواد افزودنی ندارند/باورهای نادرست باید از بین برود


رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: در شیرهای بسته بندی شده، هیچ مواد افزودنی و یا نگه دارنده وجود ندارد و تنها کاهش باکتری صورت می گیرد و هیچ گونه اشکالی از نظر مواد غذایی ندارند.

✅ به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم،
دکتر ایرانی خواه امروز در کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان به موضوع عرضه شیر به صورت فله اشاره کرد و گفت: متاسفانه عرضه چنین شیرهایی در استان در حال گسترش است و بر اساس دستورالعمل وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، عرضه شیر خام به صورت فله ممنوع است.
وی عنوان داشت: عرضه شیر خام به صورت فله، بیماری هایی از جمله تب مالت را در پی دارد و با اقدامات انجام شده، از جمله واکسیناسیون دام ها و پاستوریزه کردن شیرهای بسته بندی، شاهد کاهش این بیماری ها هستیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به باور اشتباه برخی از مردم در خصوص کم برخورداری شیرهای پاستوریزه و بسته بندی از مواد مقوی گفت: این باور نادرست باید از بین برود و بدانیم که به هیچ عنوان صحیح نبوده و شیرهای بسته بندی شامل بهترین مواد غذایی هستند که به صورت پاستوریزه ارائه می شوند.
دکتر ایرانی خواه گفت: در شیرهای بسته بندی شده، هیچ مواد افزودنی و یا نگه دارنده وجود ندارد و تنها کاهش باکتری ها صورت می گیرد و هیچ گونه اشکالی از نظر مواد غذایی ندارند.
وی تاکید کرد: شیرهای پاستوریزه و یا مدت دار، هیچ ماده افزودنی ندارند و این فرهنگ اشتباه که در میان برخی مردم ایجاد شده باید از بین رفته تا مردم از شیرهای بهداشتی و پاستوریزه استفاده کنند.


 


١٢:٥٨ - دوشنبه ١٣ آذر ١٣٩٦    /    شماره : ٢٨٣٦٠    /    تعداد نمایش : ٢٠٦