معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم خبر داد
توقیف 590 کیلوگرم مواد غذایی فاسد در قم
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم از توقیف 590 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیرقابل مصرف در قم خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، دکتر ایزانلو با اشاره به اجرای طرح نوروزی مرکز بهداشت استان قم گفت: در ششمین روز از فصل بهار و در ادامه طرح بسیج سلامت نوروزی طی 339 نظارت از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی 590 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیر قابل مصرف توقیف شد.
وی بیان داشت: بیشترین مقدار توقیف مربوط به گروه مواد غذایی پروتئینی و گوشتی بود که 212 کیلوگرم را شامل می شد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم عنوان داشت: از موارد توقیفی می توان به مقادیری روغن سوخته، همبرگر، سس مرغ مانده، آب برگه کپک زده، بستنی غیرمجاز، برنج نگهداری شده در شرایط نامناسب، چیپس فله، کمپوت و دلسترهای تاریخ گذشته، ادویه جات کپک زده، شیرینی مانده، نمک غیرمجاز و صنعتی، جوش شیرین، جوهر لیمو و اسانس، خیارشور، ژامبون کپک زده و... اشاره کرد.
دکتر ایزانلو بیان داشت: با عنایت به حضور جمع کثیری از زائرین و مسافرین در اماکن متبرکه به ویژه حرم مطهر و مسجد مقدس جمکران و نیز با توجه به اهمیت استفاده از آب سالم، کارشناسان بهداشت محیط به طور مستمر و به ویژه در تعطیلات، ضمن بررسی سلامت آب های آشامیدنی و منابع آب، به نمونه برداری و کلرسنجی کلیه مخازن آب این اماکن می پردازند.
وی افزود: در روز گذشته 91 مورد سنجش کلر آزاد باقیمانده و نیز 20 مورد نمونه برداری از آب آشامیدنی و آب استخرها در سطح شهر انجام شده است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم تاکید کرد: در همین راستا، نظارت بر فعالیت هتل ها، مهمانپذیرها، مسافرخانه ها و رستوران ها به ویژه در هسته مرکزی شهر و اطراف حرم مطهر با شدت و دقت بیشتری توسط بازرسان در حال انجام است و در صورت نیاز نظارت ها در قالب اکیپ های مشترک با حضور کارشناسان سازمان های مربوطه از جمله تعزیرات حکومتی، صنعت معدن و تجارت، گردشگری و ... انجام می شود.