• 1394/09/01 - 08:20
  • 28
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

دندان 17 هزار دانش آموز ابتدایی قمی وارنیش فلوراید تراپی شد

با آغاز اجرای طرح وارنیش فلوراید از 11 آبان ماه در استان قم، دندان 17 هزار دانش آموز ابتدایی مورد وارنیش فلوراید تراپی قرار گرفت.

 

با آغاز اجرای طرح وارنیش فلوراید از 11 آبان ماه در استان قم، دندان 17 هزار دانش آموز ابتدایی مورد وارنیش فلوراید تراپی قرار گرفت.
با آغاز اجرای طرح وارنیش فلوراید از 11 آبان ماه در استان قم، بیش از 17 هزار مورد وارنیش فلوراید تراپی در مدارس انجام شده است. این طرح در بیش از 500 مدارس ابتدایی شهر مقدس قم در حال اجرا می باشد و تمامی  110 هزار دانش آموز قمی را پوشش خواهد داد.
برای اجرای این طرح 60 تیم دونفره از کارشناسان بهداشتی دوره دیده با مراجعه به مدارس سطح شهر، ضمن آموزش دانش آموزان، معاینه و تکمیل پرونده الکترونیک آنان، اقدام به انجام وارنیش فلوراید بر روی دندان دانش آموزان می‌نمایند. عمل وارنیش فلوراید در طول سال تحصیلی جاری در دو مرحله انجام می‌پذیرد که دور اول آن از آبان ماه آغاز شده و دور دوم آن پس از 6 ماه مجددا اجرایی خواهد شد.
لازم به توضیح است با آغاز اجرای طرح وارنیش فلوراید، پرونده الکترونیکی سلامت دانش آموزان نیز تشکیل و تمامی اطلاعات مربوط به سلامت دهان و دندان ثبت التکرونیکی می‌شود و در صورت نیاز، دانش آموزان با فرم ارجاع از سوی مدارس برای ترمیم و یا کشیدن دندان به مراکز بهداشتی درمانی معرفی خواهند شد.
 

 



فلوراید ماده ژله مانندی است که بدون نیاز به تزریق یا بی حسی با استفاده ازلوازم یکبارمصرف روی دندان فرد قرار می گیرد و موجب پیشگیری از پوسیدگی دندان می شود.

 

  • گروه خبری : اخبار ویژه
  • کد خبر : 21600
کلمات کلیدی