• 1394/10/21 - 11:41
  • 32
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
استاندار مطرح کرد:

طرح تحول بهداشت که در استان قم عملیاتی شده طرحی کم نظیر و با برنامه است.

استاندار قم با حضور در مرکز بهداشت قم طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت که در استان قم عملیاتی شده است را مورد پایش و ارزیابی قرار داد.

استاندار قم با حضور در مرکز بهداشت قم طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت که در استان قم عملیاتی شده است را مورد پایش و ارزیابی قرار داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم
، محمد صادقی استاندار قم در این جلسه که با حضور ریاست دانشگاه، معاون بهداشتی وی و دیگر مسئولین دانشگاه علوم  پزشکی قم برگزار شد، ضمن تقدیر از اقدامات انجام شده گفت: دست اندر کاران بهداشتی استان واقعا همت کرده اند و با توجه جدید بودن طرح و نبود امکانات کافی آن را اجرایی ساخته اند.

مهندس صادقی عنوان داشت: این طرح نگاهی پیشگیرانه دارد و باعث کاهش هزینه های دولت در حوزه درمان خواهد شد و در نهایت سلامت مردم را تامین خواهد کرد.

استاندار قم افزود: باید به سمتی حرکت کنیم که اعتماد و رضایت مردم را جلب نماییم ، در جایی که هدف سلامت آحاد جامعه است کسب رضایتمندی و اعتمادسازی نزد مردم بسیار پر اهمیت می باشد.



وی با تاکید بر استفاده از ظرفیت های بخش خصوصی خاطر نشان کرد: تلاش ما این است از هر آنچه در توان داریم  جهت تکیمیل طرح و بهینه سازی آن استفاده نماییم و مساعدت خود را به عنوان استانداری از شما دریغ نخواهیم کرد.

در پایان این جلسه استاندار قم به همراه ریاست دانشگاه علوم پزشکی قم، معاون بهداشتی وی و دیگر مسئولین این دانشگاه طی بازدیدی از مرکز سلامت جامعه حافظ واقع در منطقه نیروگاه از نزدیک با روند ارائه خدمات بهداشتی و درمانی توسط این مرکز آشنا شد .

در حاشیه این بازدید با سنجش شاخص های ابلاغی وزارت بهداشت پرونده سلامت برای استاندار قم تشکیل شد.









 

  • گروه خبری : اخبار ویژه
  • کد خبر : 22185
کلمات کلیدی