• 1394/11/13 - 13:52
  • 28
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی

پزشکان و پرستاران جزء یک تیم هستند و هیچ جدایی بین آنها وجود ندارد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قم در دیدار با مدیر خدمات پرستاری دانشگاه،رییس و اعضای هیئت مدیره نظام پرستاری قم و مدیران پرستاری مراکز گفت پزشکان و پرستاران جزء یک تیم هستند و هیچ جدایی بین آنها وجود ندارد.

 

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قم در دیدار با مدیر خدمات پرستاری دانشگاه،رییس و اعضای هیئت مدیره نظام پرستاری قم و مدیران پرستاری مراکز گفت پزشکان و پرستاران جزء یک تیم هستند و هیچ جدایی بین آنها وجود ندارد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، در این نشست که در دفتر معاون درمان دانشگاه برگزار شد دکتر مظفری با بیان این که در کارهای تیمی داشتن همدلی امری حیاتی است گفت: بایستی میان نظام پرستاری، مدیران پرستاری و پرستاران مراکز همدلی و همزبانی وجود داشته باشد زیرا سخت ترین مشکلات و بحران ها با رعایت این دو مسئله قابل حل خواهد بود.
دکتر مظفری افزود: برگزاری چنین جلساتی باعث می گردد مشکلات و مسائل موجود در مراکز درمانی به گوش مسئولین برسد و با خرد جمعی و تصمیم گیری درست، برای مرتفع نمودن آنها چاره ای اندیشید.
معاون درمان دانشگاه عنوان داشت: بنده هیچ جدایی بین پزشکان، پرستاران و دیگر پرسنل بیمارستان ها نمی بینم و همه آنها عضوی از یک تیم هستند که در نهایت همه برای سلامت مردم تلاش می کنند.
وی خاطر نشان کرد: اشاعه فرهنگ خدمت، نظم و انظباط و برخورد مناسب با مردم و بیماران، 3 مولفه حیاتی است که بایستی میان پرسنل مراکز درمانی نهادینه شود به خصوص رفتار مناسب با بیمار و همارهان وی که از اهمیت به سزایی برخوردار می باشد.
دکتر مظفری ادامه داد: سر آغاز فرهنگ سازی مناسب خدمت در دوران دانشجویی شکل می گیرد و دوستان ما در معاونت آموزشی بایستی با در نظر گرفتن اساتید مجرب این فرهنگ را به خوبی میان دانشجویان ساری و جاری نمایند زیرا دانشجویان تاثیر پذیری زیادی را از اساتید خود دارند.
معاون درمان دانشگاه در پایان گفت: پزشک بیشترین زمانی را که در یک بخش حضور پیدا میکند یک ساعت است ولی پرستاران حداقل در طول شبانه روز 8 ساعت در بخش حضور دارد و می تواند با جملات ارشادی و دلداری دادن به بیمار ،بیشترین اثر گذاری را بر وی داشته باشند.
در ادامه جلسه یکی از مدیران پرستاری  با بیان اینکه باید در روند اجرای طرح بررسی صلاحیت حرفه ای پرستاری تسریع صورت گیرد گفت:  کمبود نیروی پرستار و کمبود پارامترهای انگیزشی میان پرستاران شوق و اشتیاق آنها را برای ارائه خدمات کم می کند و این موضوع نگران کننده خواهد بود.
یکی از اعضای نظام پرستاری نیز گفت:  پرستارانی را که می خواهند در مراکز مشغول به کار شوند باید ملزم به داشتن کارت نظام پرستاری نماییم و به این طریق تعداد اعضای نظام پرستاری را افزایش دهیم زیرا این نهاد موقعی می تواند اثر گذاری بیشتری داشته باشد که تعداد اعضای بیشتری داشته باشد.
افزایش اختیارات قانونی مدیران پرستاری مراکز، مقوله جابجایی پرستاران بین مراکز درمانی استان، کمبود نیرو در اورژانس بیمارستان ها، و مشکلات پرستاران قراردادی از دیگر موضوعات مطرح شده در این نشست بود.
مدیر نظام پرستاری دانشگاه علوم پزشکی در این جلسه ضمن بر حق دانستن خواسته های مدیران پرستاری مراکز و اعضای نظام پرستاری استان گفت: طی بخشنامه ای ابلاغ نموده ایم که پرستار بدون داشتن کارت نظام پرستاری در هیچ مرکزی شروع به کار نکند ولی باید برای تمدید این کارت ها نیز چاره ای اندیشید.
براتی افزود: در بحث جابجایی پرستاران میان مراکز درمانی باید بگویم که این جابه جایی ها نشانه این نیست که ما از پرستاری ناراضی هستیم بلکه در برخی از موارد برای همگون شدن نیروها این کار را انجام می دهیم و چاره ای دیگر نداریم و  سعی می کنیم که این جابجایی ها را قانونمند نماییم تا دیگر  شائبه تنبیهی بودن این کار بوجود نیاید.





 

  • گروه خبری : اخبار ویژه
  • کد خبر : 22419
کلمات کلیدی