• 1394/08/18 - 10:06
  • 26
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
دکتر ایرانی‌خواه در نشست هم اندیشی حوزه نظارت بر درمان دانشگاه:

یک مدیر ابتدا باید سخت افزارهای موجود را سنجیده و اهداف و ماموریتها را اولویت‌بندی نماید تا منابع سازمان هدر نرود.

نشست هم اندیشی تبیین سیاست‌های نظارتی بر مراکز درمانی استان و رفع مشکلات و موانع موجود، با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی قم و معاون درمان، مدیران و کارشناسان این معاونت برگزار شد.

 

نشست هم اندیشی تبیین سیاست‌های نظارتی بر مراکز درمانی استان و رفع مشکلات و موانع موجود، با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی قم و معاون درمان، مدیران و کارشناسان این معاونت برگزار شد.
به گزارش خبرنگار وب‌دا از قم، در ابتدای این نشست دکتر ایرانی‌خواه ضمن تشکر از زحمات مجموعه معاونت درمان دانشگاه در پیشبرد اهداف سلامت در استان گفت: برای انجام هر کار و فرایندی لازم است ابتدا از آن فرایند آگاهی و شناخت پیدا کرد و سپس به سمت برنامه‌ریزی و سیاست گذاری حرکت کرد.



رییس دانشگاه با بیان این نکته که مرحله سوم کار،  اجرای فرایند است که موفقیت آن در گرو انجام موفق تشخیص و سیاستگذاری است تصریح کرد: یک مدیر ابتدا باید سخت افزارهای موجود را سنجیده و اهداف و ماموریتها را اولویت‌بندی نماید تا منابع سازمان هدر نرود یعنی تشخیص و دسته بندی مشکلات مقدمه هرکاری است.
ایشان نیروی انسانی خبره را محور تحقق اهداف تمامی امور دانست و خاطر نشان کرد: در خصوص مسائل و کمبودهای درمانی استان، تقریبا تمامی مشکلات شناسایی شده‌اند و همه از آن مطلع هستیم که این همان مرحله تشخیص است و همچنین از اهمیت و اولویت آن با توجه به واقعیتهای استان آگاهیم که این خیلی خوب است.
دکتر ایرانی‌خواه در ادامه اضافه کرد: اما متاسفانه در در مرحله سیاست‌گذاری تاکنون برنامه ریزی مطلوبی صورت نگرفته است که امیدوارم در این جلسه به نتیجه دلخواه دست یابیم و از هدر رفت منایع و زمان جلو گیری نماییم.
رییس دانشگاه یکی از راهکارهای موثر در زمنیه نظارت بهتر بر امور درمانی استان را ایجاد تعامل و کار بین بخشی دانست و ابراز داشت: استفاده از توان سایر نهادها و همچنین از بین بردن ابهامات و تبیین اهمیت کار در جهت جلب همکاری‌های بین بخشی در پیشبرد امور، بسیار راهگشا است.
ایشان یادآور شد: بر اساس نیازهای منطقه و در چارچوب قوانین و مقررات لازم است یک سیستم پاسخگو طراحی و ایجاد شود سپس بر اساس نیازهای تعریف شده نسبت به صدور مجوز اقدام شود تا ضمن جلوگیری از تحمیل بار اضافه نظارتی، به راحتی بتوان پاسخهای مورد نظر را از مراکز تحت نظر دریافت کرد.
در ادامه هر یک از مدیران و کارشناسان معاونت درمان ضمن بیان مشکلات و موانعی که در انجام بازرسی‌ها و نظارتها با آن مواجه هستند به بیان دیدگاه‌های خود پرداختند.
لازم به ذکر است در استان قم بالغ بر 1200 مرکز دارای مجوز در قالب مطب، کلینیک، درمانگاه و بیمارستان فعال هستند که تمام امور صدور مجوز، نظارتها و رسیدگی به شکایات بر عهده کارشناسان معاونت درمان دانشگاه می‌باشد.




 

  • گروه خبری : اخبار ویژه
  • کد خبر : 21455
کلمات کلیدی