دکترایرانی خواه در جلسه شورای فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی قم:
بهترین نسخه برای شروع امر به معروف و نهی از منکر در بین کارکنان و دانشجویان،ترویج فرهنگ ایثار، شهادت و ایجاد انس و الفت با نماز است.
دکترایرانی خواه در جلسه شورای فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی قم ضمن مخالفت با برخورد انضباطی برای شروع امر به معروف و نهی از منکر در بین کارکنان و دانشجویان ،ترویج فرهنگ ایثار، شهادت، معرفی الگوهای دفاع مقدس و ایجاد انس و الفت با نماز را کارساز دانست.

در این جلسه که به ریاست دکترایرانی خواه برگزار شد، اعضا نسبت به بررسی طرح های فرهنگی واصله به دبیرخانه شورا پرداخته و در این خصوص به بحث و تبادل نظر پرداختند.
دکتر ایرانی خواه در این نشست ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت امام سجاد (ع ) بیان داشتند: با توجه به تاکید مقام معظم رهبری به مسئولین در خصوص هدایت دانشجویان به سمت فعالیتهای فرهنگی پژوهشی، می توان با ارائه راهکارها و پیشنهاداتی در راستای جذب دانشجویان در حوزه پژوهش استعداد های نهفته در دانشگاه را شناسایی نمود.
وی با توجه به تاکید براین نکته که پیشنهادات فرهنگی که به این شورا ارائه می شود می تواند بار پژوهشی بیشتری داشته باشد افزودند: از آنجایی که دانشجویان و اعضای هیات علمی و پرسنل مجموعه دانشگاه از قشر فرهیخته جامعه می باشند مناسب است که فعالیتهای فرهنگی در راستای تحقق اهداف پژوهشی برنامه ریزی و اجرا گردد. و به نوعی استفاده بهینه و مطلوبی ازاین پتانسیل دانشگاهی بشود.

دکترایرانی خواه اهمیت برخوردهای انضباطی و سلبی را در مرحله بعدی امربه معروف و نهی از منکر اعلام نمود و بیان داشت ما باید به موقعیت پرورشی و خانواده افراد به عنوان بستر پیدایش اعتقادات و فرهنگ کارکنان و دانشجویان نیز توجه داشته باشیم و چنانچه موقعیت و اعتقادات فرد سست و ضعیف باشد تلاش ما نتیجه موثر را نخواهد داد.

