• 1399/09/27 - 18:01
  • 106
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

جلسه ستاد کرونای استان قم برگزار شد

این جلسه با حضور استاندار قم و رئیس دانشگاه علوم پزشکی و مدیران استان برگزار و تصمیم گیری های لازم اتخاذ شد.

این جلسه با حضور استاندار قم و رئیس دانشگاه علوم پزشکی و مدیران استان برگزار و تصمیم گیری های لازم اتخاذ شد.

 


رئیس علوم پزشکی قم
:صیانت از وضعیت موجود کرونایی قم وظیفه همگان است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با بیان این که وضعیت کرونا در قم همچنان نارنجی است گفت: رعایت محدودیت ها و پرهیز از مهمانی های خانگی در شب یلدا به منظور حفظ دستاوردهای کنونی مقابله با کرونا در استان ضروری است.

دکتر محمدرضا قدیر در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان گفت: آمار ابتلا، مرگ و میر، بستری ها و بیماران وخیم کرونایی در قم طی هفته های اخیر روند نزولی داشته که ادامه این روند نیازمند حراست است.

وی اظهار داشت: هم اکنون ۲۳۰ بیمار کرونایی در بیمارستان های استان بستری هستند که بار بیشتر آن بر بیمارستان های شهید بهشتی و کامکار است.

وی با بیان اینکه هم اکنون ۵۵ بیمار بدحال در مراکز درمانی استان بستری هستند، گفت: میانگین آمار فوتی بیماران کرونایی در قم بین ۲ تا ۴ نفر است ضمن اینکه در روزهای اخیر بیشتر افراد مراجعه کننده به اورژانس قم افراد مسن بوده اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم اظهار داشت: تعداد بیماران بستری در بیمارستان های فرقانی و امام رضا(ع) به کمتر از ۲۰ نفر کاهش یافته است که این موضوع موجب شده تا این بیمارستان ها در آستانه پاک شدن کامل از بیماران کرونایی باشد.

دکتر قدیر بیان داشت: بر اساس آخرین آمار اعلام شده وزارت بهداشت، قم در رده ۲۷ و از نظر آمار فوتی در رده ۲۳ کشوری قرار گرفته است که باید از این وضعیت خوب حراست شود.

وی با بیان اینکه محدودیت ها نباید به صورت ناگهانی برداشته شود گفت: رعایت محدودیت ها و پرهیز از مهمانی های خانگی در شب یلدا ضروری است که با توجه به در دستور کار قرار گرفتن این موضوع توسط ستاد ملی مقابله با کرونا، منتظر اعلام سیاست های این ستاد هستیم.

دکتر قدیر تاکید کرد: رعایت دستورالعمل های بهداشتی در قم بین ۸۵ تا ۹۰ درصد است که این آمار بسیار خوبی است و همکاری مردم در این زمینه بسیار خوب بوده است.

وی با اشاره به این که مهمترین عامل در کنترل آمار مرگ و میر بیماران کرونایی، تجربه و مهارت کادر درمان بوده است، گفت: میانگین مرگ و میر بیماران کرونایی در قم بسیار پایین تر از میانگین کشوری است.

وی با بیان اینکه همکاری اصناف در رعایت دستورالعمل های بهداشتی بسیار خوب بوده است گفت: یکی از مهمترین عوامل موقفقیت اجرای محدودیت های کرونایی همکاری اصناف بوده است که به الگویی برای رعایت مسائل بهداشتی تبدیل شد.

دکتر قدیر گفت: ساختمانی در جوار بیمارستان فرقانی به عنوان نقاهتگاه اصلی با ظرفیت ۵۰ تخت و همچنین ساختمان امامزاده جمال اداره کل اوقاف و مجتمع ولایت به عنوان نقاهتگاه های ذخیره در استان در نظر گرفته شده است.

  • گروه خبری : اخبار ویژه
  • کد خبر : 38056
کلمات کلیدی