• 1399/03/22 - 12:27
  • 42
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

نشست گروه کاری سلامت و امنیت غذایی قم برگزار شد

نشست گروه کاری سلامت و امنیت غذایی قم با حضور دکتر سلیمان پور معاون استاندار، دکتر قدیر رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم و مدیران استان برگزار شد.



نشست گروه کاری سلامت و امنیت غذایی قم با حضور دکتر سلیمان پور معاون استاندار، دکتر قدیر رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم و مدیران استان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، دکتر محمدرضا قدیر در این جلسه گفت: این گروه کاری یکی از گروه های مهم در سطح استان است که تکالیف مهم و گسترده ای دارد و با شروع بیماری کووید19، جلسات مکملی برگزار گردید و با این عنوان جلسه گروه کاری تشکیل نشد.

وی بیان داشت: در موضوع کرونا، امروزه در مرحله مهار بیماری هستیم و از این رو باید همواره مراقب بوده و اجازه ندهیم که با اوج مجدد غافلگیر شویم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به تشکیل تیم مدیریت بحران در استان گفت: با مدیریت استاندار قم این تیم تشکیل و به خوبی عمل کرد و در حال حاضر باید وضعیت جدید کرونایی ترسیم و بر اساس آن برنامه ریزی و زندگی کنیم.

 

 

دکتر قدیر با قدردانی از تلاش های صورت گرفته توسط پزشکان در بخش های خصوصی گفت: در بحران کرونا، پزشکان در مطب های خود نیز به خدمات رسانی پرداخته و فداکارانه به عرصه وارد شدند و بیماران زیادی را قرنطینه خانگی کرده و پیگیری کردند.


دکتر محبی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم نیز در این جلسه با تاکید بر وحدت همه دستگاه ها در راستای توجه به مسائل بهداشتی گفت: موضوع سلامت را باید همواره با وحدت رویه پیش برده و بدانیم که اگر این همدلی و همراهی باشد، قطعا به نتیجه مطلوب و موثر خواهیم رسید.

وی گفت: در کنار کرونا، باید دیگر مسائل و بیماری ها نیز دنبال شود که مرکز بهداشت به این امر واقف بوده و تلاش خواهیم کرد تا در این خصوص دچار مشکل نشویم.

دکتر محبی با اشاره به کالاهای آسیب رسان گفت: طبق قانون هرگونه تبلیغات خدمات و کالاهای آسیب رسان به سلامت بر اساس نظر وزارت بهداشت و سازمان ملی استاندارد از سوی رسانه ها ممنوع است و باید در این زمینه نظارت بیشتری صورت گیرد.

دکتر عادلی رئیس سازمان نظام پزشکی استان قم نیز گفت: یکی از مسائلی که متاسفانه سلامت مردم را به خطر می اندازد، فعالیت برخی گروه ها با نام گروه های آموزشی و بدون مجوز است که در کار درمان مداخله می کنند.

وی گفت: این افراد با تبلیغات فریب دهنده موجب می شوند تا سلامت مردم به خطر بیفتد و از این رو باید استان جدی تری وارد عمل شده و جلوی آنها گرفته شود.

دکتر عادلی تصریح کرد: یکی دیگر از موضوعات توجه به پسماندهای عفونی است که مراکز درمانی و درمانگاه و مطب پزشکان تابع ضوابط و قانون هستند و انتظار است که نهادهای ذی ربط جدی تر مداخله کنند.

رئیس سازمان نظام پزشکی استان قم با اشاره به تلاش های جامعه پزشکی در بحران کرونا گفت: انتظار است کمیته ای ویژه تشکیل شده و مشکلات جامعه پزشکی و پرستاری بررسی تا از زحمات آنها به نوعی قدردانی شود.

دکتر سلیمان پور معاون استاندار قم نیز در این جلسه با تاکید بر همدلی در استان گفت: همه دستگاه ها و نهادها موظف اند در زمینه بهداشت و درمان با دانشگاه علوم پزشکی قم همکاری داشته باشند که در موضوع کرونا این موضوع به خوبی مشاهده شد.

وی با قدردانی از تلاش های کادر درمانی گفت: این تیم در ایام کرونا مجاهدت خاموش انجام دادند و اقدامات آنها نشان داد که همچنان روحیه ایثارگری و فداکاری همانند دوران دفاع مقدس در جامعه زنده است.

  • گروه خبری : اخبار ویژه
  • کد خبر : 36339
کلمات کلیدی