• 1394/04/29 - 08:55
  • 24
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
رئیس بیمارستان شهید بهشتی قم

عدم تسویه حساب منظم شرکت های بیمه، ضرر وزیان زیادی را متوجه مردم و بیمارستانها نموده است .

پس از اجرای طرح تحول نظام سلامت، شرکت های بیمه نقش بسزایی را در بخش درآمدی مراکز درمانی ایفا می‌کنند و پرداخت به موقع طلب بیمارستان‌هاتوسط این شرکت‌ها، می‌تواند بسیاری از مشکلات موجود را مرتفع کند.

 

پس از اجرای طرح تحول نظام سلامت شرکت‌های بیمه نقش بسزایی را در بخش درآمدی مراکز درمانی ایفا می‌کنند و پرداخت به موقع طلب بیمارستان‌هاتوسط این شرکت‌ها می‌تواند بسیاری از مشکلات موجود را مرتفع کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، رئیس مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی گفت: پس از اجرای طرح تحول نظام سلامت نظم در چرخش مالی در بیمارستان ها از اهمیت زیادی برخوردار شده است و به دلیل این که خرید تجهیزات و وسایل مورد نیاز بیمار توسط خود بیمارستان انجام می گیرد، در صورت ناقص بودن این چرخه،  ضررو زیان بیشتری متوجه مردم خواهد شد.
دکتر وفایی منش ضمن اشاره به طلب بیمارستان شهید بهشتی از شرکت‌های بیمه افزود: متاسفانه شرکت های بیمه گذار پایه مانند تامین اجتماعی، خدمات درمانی، کمیته امداد و نیروهای مسلح هنوز صورت‌های مالی سال 93 خود را با بیمارستان تسویه نکرده‌اند و این امر باعث شده پرداخت حقوق پرسنل و پاسخگویی مردم با مشکل روبرو شود.
رئیس مرکز شهید بهشتی با تاکید بر این نکته که بیش از 10 درصد از پرونده های ارسالی به بیمه‌ها شامل کسورات می‌شود گفت: دلایلی همچون توقع بیمه گذار در شفاف سازی بیشتر هزینه کرد بیمارستان (که به دلیل حجم بالای پرداختی بیمه‌ها باید به آنها حق داد جهت مدیریت پرداخت‌ها این کار را انجام دهند)، مستند سازی غلط و نبود ناظر مستقیم برخی از بیمه‌ها در بیمارستان، باعث بروز کسورات می‌گردد.
دکتر وفایی منش تصریح کرد: با شروع طرح تحول نظام سلامت جهت هماهنگی بیشتر با شرکت‌های بیمه جلستات متعددی در داخل بیمارستان و ستاد دانشگاه علوم پزشکی قم برگزار شده است و مشکلات و مسائل موجود به صورت رو در رو مطرح و به منظور مرتفع کردن آنها تصمیماتی گرفته شده است که یکی از مهمترین آنها در نظر گرفتن ناظر برای برخی از شرکت های بیمه می باشد.
رئیس بیمارستان ادامه داد: در بیمارستان کمیته‌ای ویژه، جهت بررسی بحث کسورات بیمه‌ها تشکیل شده است که وظیفه مطالعه دقیق پرونده ها و برطرف کردن نواقص آنها را بر عهده دارد و با این کار تا حدودی توانسته‌ایم میزان پرونده های برگشتی از طرف شرکت‌های بیمه را کاهش دهیم.
دکتر وفایی منش گفت: حدود 95 درصد درآمد بیمارستان از پرداختی‌های شرکت های بیمه حاصل می شود که این مرکز بابت هر ماه مبلغی بالغ بر یک و نیم میلیارد تومان از این شرکت ها طلب دارد که مبلغ قابل توجهی است و عدم تحقق این درآمدها مشکلات عدیده ای همچون تاخیر در پرداخت حقوق و میزایای پرسنل را در پی داشته است.
رئیس مرکز شهید بهشتی در پایان ابراز امیدواری کرد با تعاملات به وجود آمده با شرکت های بیمه گذار هر چه سریعتر مشکلات موجود برطرف و خدمت رسانی به مردم عزیز استان قم در این بیمارستان بدون هیچ کم و کاستی انجام گیرد.


 

  • گروه خبری : اخبار ویژه
  • کد خبر : 20246
کلمات کلیدی