• 1393/12/06 - 18:18
  • 23
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
دكتر هاشمي در حاشيه بازديد از بيمارستان شهيد بهشتي :

امیدواریم با اقداماتی که سال‌های آینده دنبال می‌شود بتوانیم مجهزترین بیمارستان‌های کشور را در قم داشته باشیم.

امیدواریم با اقداماتی که سال‌های آینده دنبال می‌شود بتوانیم مجهزترین بیمارستان‌های کشور را در قم داشته باشیم.

.
دکتر هاشمی در حاشیه بازدید از بیمارستان شهید بهشتی قم با اشاره به اینکه زیرساخت‌های بهداشت و درمان در قم طی سال‌های اخیر تقویت شده است بیان کرد: امیدواریم با اقداماتی که سال‌های آینده دنبال می‌شود بتوانیم مجهزترین بیمارستان‌های کشور را در قم داشته باشیم.

وزیر بهداشت در بازدید از بیمارستان شهید بهشتی استان قم ضمن حضور در بخش های مختلف این بیمارستان، اظهار داشت: عملیات احداث بیمارستان بزرگ قم سال آینده آغاز می شود.
وی افزود: همچنین در شش ماه نخست سال 94 ، بیمارستان فرقانی به بهره برداری می رسد .
 وزیر بهداشت اظهار امیدواری کرد: سه بیمارستان نیز که توسط خیرین در دست ساخت است، به زودی به چرخه بهداشت و درمان استان قم افزوده شود.
دکتر هاشمی اظهار امیدواری کرد با اقدامات صورت گرفته و در دست انجام برخی از مشکلات و کمبودهای بهداشتی درمانی قم برطرف شود.
 وی همچنین با اشاره به نتایج اجرای برنامه تحول نظام سلامت، از رضایتمندی نسبی مردم و کارکنان بخشهای درمانی در بازدیدهای صورت گرفته خود خبر داد و تاکید کرد: با اجرای کامل این برنامه رضایتمندی افزایش می یابد.

وزیر بهداشت با اشاره به برخی از ظرفیت‌های استان قم تصریح کرد: کادر و پرسنل مجربی در قم در حال فعالیت هستند که امیدواریم با همکاری مسئولان استانی در بخش درمان و بهداشت اقدامات موثری انجام شود.


دکتر هاشمی همچنین در خصوص تبلیغات گسترده برخی تنقلات در رسانه ها و در سطح شهرها اظهار داشت: به هر حال ما هم شاهد این نوع تبلیغات در سطح شهرها هستیم و این درحالیست که این کالاها پروانه بهداشتی دارند و به میزان بسیار زیاد هم تولید می شوند و بر اساس قانون نمی‌توان جلوی تولید این نوع کالاها را گرفت.
وی افزود: برخی تنقلات شور مثل چیپس و پفک و یا حتی سوهان و گز هم در برخی موارد در صورتی که توسط کودکان دارای اضافه وزن و افراد مبتلا به پرفشاری و قند مورد استفاده قرار گیرند صدمات جبران ناپذیری را پدید می آورند.
وزیر بهداشت یادآور شد: در خصوص کنترل مصرف این قبیل تنقلات و دیگر کالاهای آسیب رسان به نظر می رسد باید با برنامه ریزی و وضع عوارض دست به اقداماتی زد که در نهایت کاهش مصرف را به دنبال دارد.
وی با اشاره به اینکه تاکنون موفق به متقاعد کردن دولت هاو مجالس در وضع عوارض بر این کالاها نشده ایم، به تجربه موفق سایر کشورها در کنترل مصرف این نوع کالاها از طریق وضع عوارض بر خرده فروشی اشاره کرد و گفت: در 70 کشور مطالعه ای صورت گرفته است که توانسته اند با وضع عوارض مصرف کالاهای آسیب رسان در میان افراد جامع و گروههای مختلف کاهش بدهند.
 وزیر بهداشت با یادآوری اینکه این مسئله با وضع عوارض بر خرده فروشی سیگار نیز محقق می شود تاکید کرد: از این طریق ما می توانیم 11 هزار میلیارد به درآمدهای کشور اضافه کنیم.
وی خواهان توجه جدی مجلس و دولت به وضع عوارض بر خرده فروشی کالاهای آسیب رسان شد و تاکید کرد: در شرایطی که نمی توان جلوی تولید را گرفت ، می توان با وضع عوارض مصرف را کنترل کرد.

وزير بهداشت در ادامه سفر خود به قم بازديدي هم از  بخش هاي مختلف بيمارستان حضرت زهرا(س) به عمل آورد و طي صحبت باپرسنل اين مركز از زحمات آنها قدر داني نمود.








 

  • گروه خبری : اخبار ویژه
  • کد خبر : 18579
کلمات کلیدی