با ارائه 180 مقاله برگزار شد
اولین همایش علمی پژوهشی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی قم
صبح امروز و با حضور دکتر ایرانی خواه ریاست دانشگاه علوم پزشکی قم، اولین همایش علمی پژوهشی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی قم در سالن شهید مفتح این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، دکتر ابوالفضل ایرانی خواه ریاست دانشگاه علوم پزشکی قم در این همایش ضمن تبریک هفته پژوهش گفت: با توجه به رغبت کمتر دانشجویان به امر پژوهش و تحقیق می بایست راهکارهایی جهت تشویق آنان به این امر مهم و حیاتی در نظر گرفته شود.
دکتر ایرانی خواه خاطر نشان کرد: به فرموده مقام معظم رهبری، این که گفته می شود پیشرفت مستلزم داشتن امکانات فراوان است حربه دشمنان برای القای خود کم بینی میان جوانان و نخبگان ایران اسلامی است و جوانان دانشجو بایستی مراقب نقشه های دشمن باشند.
دکتر ایرانی خواه ضمن تاکید بر جایگاه پژوهش در دانشگاه ها افزود: دانشگاه بدون پژوهش و تحقیقات معنایی ندارد و باید گفت موتور محرک دانشگاه تحقیقات است .
ریاست دانشگاه علوم پزشکی قم عنوان داشت : کشور عزیزمات توانسته با تلاش های شما و دیگر دانشجویان جایگاه شانزدهم تولید علم را در جهان به دست بیاورد، این موضوع باعث غرور ملی است هر چند بار مسئولیت شما را نیز سنگین تر می کند تا با تلاش روز افزون بتوانید این جایگاه را ارتقا دهید
دکتر ایرانی خواه ادامه داد: تردیدی نیست که امکانات سخت افزاری و نرم افزاری کمک شایانی را در امر پژوهش و تحقیق می کند و مسئولین نیز بایستی این امکانات را در اختیار قرار دهند ولی با استعدادی که در میان جوانان کشور سراغ داریم باید گفت بدون این امکانات نیز می توان پیشرفت کرد.
ریاست دانشگاه علوم پزشکی قم در پایان ابراز امیدواری کرد با برگزاری چنین همایش هایی و تحقیق و پژوهش های به روز و مدرن بتوانیم بر قله رفیع علوم مختلف دنیا قرار بگیریم.
دکتر ثقفی عنوان داشت: مقالات برتر را در ویژه نامه ای به چاپ خواهیم رساند و در نهایت در قالب یک عنوان کتاب جهت استفاده ارگان های مرتبط و علاقه مندان ارائه خواهیم نمود.
دبیر علمی همایش خاطر نشان کرد: 180 مقاله به دبیر خانه این همایش ارسال شده است که تعداد 145 مقاله از آن پذیرفته شده است. وی ادامه داد از این تعداد 40 مقاله به صورت سخنرانی و بقیه به صورت پوستر ارائه می گردد.




