برگزاری جلسه ارزیابی عملکرد سال 93 دانشگاه علوم پزشکی قم
این جلسه به منظور انتقال استراتژیها، خط مشیها به سطح عملیاتی و نظارت دقیق و مستمر به حسن اجرای امور و همچنین ایجاد همکاری و تعامل میان واحدهای مختلف دانشگاه برگزار شد.

دکتر ایرانیخواه در این نشست با تاکید بر لزوم زنده نگهداشتن روحیه تلاش و از خودگذشتگی که از یادگاریهای ارزشمند دوران دفاع مقدس است گفت: در دوران جنگ تحمیلی رزمندگان اسلام با بهرهگیری از ابتکارات و خلاقیتها با مشکلات و کمبودها مقابله میکردند و لازم است امروز هم همانند آن زمان، با استمداد از همان روحیه ایثارگری، بر مشکلات غلبه کرد و به دبنال رفع نواقص بود.

در ادامه هر یک از شرکت کنندگان در این نشست، ضمن استماع و آگاهی از فعالیتهای واحدهای مختلف دانشگاه، به ارائه عملکرد خود در یکسال گذشته واحد خود پرداختند و راهکارهای برطرف نمودن نقاط ضعف و ارتقای وضعیت موجود را بیان داشتند.



















