• 1393/12/11 - 13:37
  • 23
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری یادواره شهدای بهداری لشکر 17 علی بن ابیطالب(ع)

یادواره شهدای بهداری لشکر 17 علی بن ابیطالب به همت بسیج جامعه پزشکی استان و دانشگاه علوم پزشکی قم در سالن اجتماعات این دانشگاه برگزار شد.

 

یادواره شهدای بهداری لشکر 17 علی بن ابیطالب(ع) به همت بسیج جامعه پزشکی استان و دانشگاه علوم پزشکی قم و با حضور مسئولان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، مسئولان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی قم و خانواده‌های معظم شهدا در سالن اجتماعات این دانشگاه برگزار شد.
به گزارش خبرنگار وبدا،
در ابتدای این مراسم دکتر ایرانی‌خواه رییس دانشگاه علوم پزشکی قم ضمن ادای احترام به ارواح پاک و ملکوتی شهدای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس بیان کرد: فلسفه برگزاری این قبیل مراسمها، تنها یادآوری دلاورمردی‌ها و جان‌فشانی‌های شهدا نیست بلکه زنده  نگهداشتن راه، هدف و آرمان‌هایی است که به خاطرآن از جان خود گذشتند.
دکتر ایرانی‌خواه در ادامه اضافه کرد: علیرغم فشارهای همه جانبه دشمن، امنیت، آرامش و پیشرفت‌های علمی که امروز در کشور شکل گرفته، یقینا به برکت خون شهدا و خانواده‌های محترم آنان است و وظیفه ما این است که تمام توان خود برای ادامه این راه به کار گیریم.



ایشان با اشاره به روحیه ایثارگری و ازخودگذشتگی شهدا و وجود ایمان و عزم راسخی که در دفاع از دین و انقلاب داشتند گفت: زنده نگهداشتن یاد و راه شهدا، راه گشای رفع مشکلات در کشور است و امروز همانند آن زمان، تنها با جاری و ساری شدن روحیه ایثارگری در جامعه است که می‌توان از توطئه‌های استکبار عبور کرد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی قم در بخش پایانی صحبت‌های خود گفت: امیدوارم به برکت خون طیبه شهدا و وجود حرم کبریایی حضرت فاطمه معصومه(س) با تلاش و اخلاص و با روحیه جهادگونه در خدمت مردم و کشور عزیزمان باشیم.
در ادامه سردار عبدالهی جانشین اداره بهداشت و درمان کل سپاه ضمن بیان خاطراتی از رشادت‌های شهدای امدادگر دوران جنگ تحمیلی تصریح کرد: در زمان دفاع مقدس کارهای بسیار بزرگ و کم نظیری در ارائه خدمات درمانی و امدادی صورت گرفت که لازم است به ابعاد این اقدامات ارزشمند به نحوه شایسته‌تری پرداخته شود.
وی با اشاره به ساخت بیمارستان‌های صحرایی که توان مقاومت در برابر حملات دشمن را داشته باشد را از دستاوردهای ممتاز آن دوران دانست و افزود: یکی از اقداماتی کم نظیر آن دوران، احداث بیمارستان‌هایی بود که علاوه بر توان مقاومت بالا، امکان پذیرش حجم وسیعی از مجروحان را داشت  و انتقال سریع مجرح به اتاق عمل از دیگر ویژگی‌های ممتاز آن بشمار می‌آمد.



سردار عبدالهی در ادامه به حضور موثر و پرنگ پزشکان و امدادگران در تمامی عملیات‌ها اشاره کرد و بیان داشت: من خودم بسیاری از پزشکان سرشناس قم را که در جبهه‌های نبرد حضور داشتند و علیرغم تمامی مشقات خدمات درمانی و امدادی را به مجروحان ارائه می‌کردند، دیدم و امروز نیز جا دارد از تمامی پزشکان و کادر درمانی که با فعالیتهای جهادگونه خود و حضور در مناطق محروم یاد و خاطره آن دوران را زنده نگه می‌دارند تشکر نمایم.
در پایان از خانواده‌های محترم شهدای بهداری سپاه علی بن ابیطالب و پزشکان و پرستان فعال بسیج جامعه پزشکی استان با اهدای لوح، تقدیر به عمل آمد.














 

  • گروه خبری : اخبار ویژه
  • کد خبر : 18622
کلمات کلیدی