• 1396/09/13 - 12:35
  • 20
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان تشکیل شد

تصویب ممنوعیت خرد کردن مرغ در مراکز فاقد پروانه/ تصویب طرح ساماندهی کارخانجات تولید خوراک دام و طیور

کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان با حضور معاون استاندار، فرماندار، رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم و جمعی از مدیران کل استان برگزار شد.


کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان با حضور معاون استاندار، فرماندار، رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم و جمعی از مدیران کل استان برگزار شد.

✅به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم،
در این جلسه موضوع خرد کردن مرغ در مراکز مختلف مورد بررسی قرار گرفت که مغایر مسائل بهداشتی و تهدیدی برای امنیت سلامت غذایی استان عنوان شد.

محمد مهدی رفیعی مدیرکل دامپزشکی استان قم در این جلسه گفت: در خصوص این موضوع مکاتبات لازم با اصناف انجام شده و در صورت اصرار با مشارکت دستگاه قضایی واحد مربوطه پلمپ خواهد شد.
وی گفت: خرد کردن مرغ تنها در مراکز دارای مجوز باید انجام شود و مراکزی که فاقد مجوزات لازم باشند، از خرد کردن مرغ ممانعت به عمل می آید.
موضوع دیگری که در این کارگروه مورد بررسی قرار گرفت بررسی وضعیت کارخانجات تولید دام و طیور بود که در این جلسه طرح ساماندهی کارخانجات تولید خوراک دام و طیور نیز به تصویب رسید.
رفیعی در این خصوص گفت: یکی از مشکلات باقی ماندن فلزات سنگین بر روی خوراک دام و طیور است که اگر به درستی این موضوع نظارت نشود، اثر آن را در شیر و گوشت دام وطیور خواهیم دید که مستقیم بر بدن انسان تاثیر می گذارد.
حسین علی بیگی معاون جهاد کشاورزی استان قم نیز در این خصوص گفت: در خصوص تولید خوراک دام و طیور کارخانجاتی هستند که مجوزات لازم را دارند اما برخی دیگر هستند که هیچ گونه مجوزی از هیچ سازمان و نهادی ندارند که باید جلوی آنها گرفته شود.
وی افزود: این کارخانه های بدون مجوز اقدام به تولید محصولات بدون کیفیت می کنند که باید در اولویت نخست با آنها برخورد کرد.
احد جمالی معاون سیاسی امنیتی استاندار قم نیز در این جلسه گفت: قوانینی که داریم باید به درستی اجرایی شود و نباید به گونه ای باشد برای هر قانونی، تبصره گذاشته تا آن قانون به درستی اجرایی نشود.
وی بیان داشت: در خصوص مسائل بهداشتی و سلامت انسان ها باید مر قانونی اجرایی شود و هیچ جای دلسوزی نداریم، چرا که با سلامت مردم نمی توان شوخی کرد.
جمالی با اشاره به موضوع وجود فلزات سنگین در خوراک دام گفت: باید با تولید کنندگان اینگونه خوراک ها مقابله کرد و اجازه هیچ گونه فعالیتی به آنها داده نشود.
دکتر ایرانی خواه رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم نیز در این جلسه گفت: واحدهای تولید خوراک دام که صلاحیت ندارند جلوی کار آنها گرفته شود و باید بدانیم که آنها در آینده خطرات بسیار گسترده ای برای ما خواهند داشت.
وی عنوان داشت: دانشگاه علوم پزشکی قم به عنوان متولی سلامت استان، با تمام وجود در راستای توجه به امر سلامت مردم نظارت و دقت نظر دارد و اجازه خدشه در این موضوع مهم را نخواهد داشت.

  • گروه خبری : اخبار ویژه
  • کد خبر : 28359
کلمات کلیدی