• 1395/04/11 - 16:17
  • 24
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
استاندار قم:

خیرین دارای روح بلندی هستند/امید است با کمک خیرین مشکلات زیرساختی بهداشت و درمان قم برطرف شود

استاندار قم گفت: امید است با همت خیرین و دلگرمی آنها بتوانیم نواقص را برطرف و شاهد یک پویایی و تحول عظیم در سطح استان باشیم.

استاندار قم گفت: امید است با همت خیرین و دلگرمی آنها بتوانیم نواقص را برطرف و شاهد یک پویایی و تحول عظیم در سطح استان باشیم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، سید مهدی صادقی پنجشنبه شب در مجمع خیرین سلامت استان قم که با حضور مسئولین دانشگاه علوم پزشکی قم، فرماندار و جمعی از خیرین استان برگزار شد گفت: کمک به دیگران و انجام کار خیر یک توفیقی است که خداوند به هر کسی نمی دهد و شما باید قدر خود را بدانی و در گسترش این امر بکوشید.
وی گفت: خیرین با روح بلندی که دارند، حتی نیاز به تشکر هم ندارند و با همه توان تلاش می کنند و با انجام کارهای عام المنفعه مردم را از برکات اجرای آنها بهره مند می کنند.
استاندار قم تصریح کرد: شرایط کشور برای اینکه بتواند به رشد و توسعه برسد و مسیری که مقام معظم رهبری تحت عنوان اقتصاد مقاومتی تعیین کرده اند، طی شود، نیازمند یک حرکت همگانی است که این امر یک زمینه خیری بوده که نصیب همه شده است.
وی گفت: اگر عقل مشترک و همت مشترک نباشد نمی توانیم به وظایف خود عمل کنیم، مشارکت جدی از طریق تغییر نگرش امر مهمی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
صادقی ابراز داشت: همه کمک کنند تا شاهد اعتبار و تحول و رشد و توسعه متوازن در استان و کشور باشیم و از همه کسانی که در عرصه سلامت تلاش می کنند به ویژه دانشگاه علوم پزشکی که اقدامات ارزشمندی را از خود به جای گذاشته است قدردانی می کنیم.
استاندار قم افزود: امید است با همت خیرین و دلگرمی آنها بتوانیم نواقص را برطرف و شاهد یک پویایی و تحول عظیم در سطح استان باشیم.
وی همچنین به احداث بیمارستان فرقانی در قم اشاره کرد و گفت: از مسئولان دانشگاه علوم پزشکی قم می خواهم که تلاش خود را مظاعف کرده تا این بیمارستان همزمان با هفته دولت افتتاح شود.



 

  • گروه خبری : اخبار ویژه
  • کد خبر : 24299
کلمات کلیدی