• 1394/11/26 - 13:33
  • 29
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
دکترایرانی خواه در جلسه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان قم:

در خصوص غذا و امنیت غذایی نباید با کسی تعارف داشته باشیم و نباید به خاطر رضایت یک فرد یا گروه، سلامت جامعه را به خطر انداخت.

کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان قم باحضور ریاست دانشگاه علوم پزشکی قم در تالار امام رضا(ع) فرمانداری برگزار شد.

کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان قم باحضور  ریاست دانشگاه علوم پزشکی قم در تالار امام رضا(ع) فرمانداری برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی قم،
در ابتدای این جلسه دکتر ابوالفضل ایرانی خواه رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم طی سخنانی با اشاره به اهمیت سلامت غذا گفت: دانشگاه علوم پزشکی قم به این موضوع اهتمام جدی داشته و با نظارت های گسترده  تلاش می کند تا امنیت غذایی مردم به خطر نیفتد.
وی عنوان داشت: موضوع فرهنگ سازی و آگاهی بخشیدن به مردم امر بسیار مهم و ضروری است که باید مد نظر باشد و باید غذاهای آسیب زا به مردم معرفی شده و از گسترش آن جلوگیری شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به برخی تبلیغات ها در خصوص مواد غذایی گفت: باید جلوی این تبلیغات گرفته شود و تبلیغ در خصوص مواد غذایی مضرر باید از بین برود.
دکتر ایرانی خواه با اشاره به خطر تغذیه نادرست دام ها گفت: یکی از این مشکلاتی که در دام ها به وجود می آید تغذیه نادرست است که متاسفانه مشکلاتی را به بار خواهد آورد و موجب گسترش بیماری ها در میان مردم خواهد شد.
وی تاکید کرد: در خصوص غذا و امنیت غذایی نباید با کسی تعارف داشته باشیم و نباید به خاطر رضایت یک فرد یا گروه، سلامت جامعه را به خطر انداخت.
همچنین در این جلسه دکتر جعفراسماعیلی معاون اجرایی مرکز بهداشت قم طی سخنانی گفت: متاسفانه مشکل اختلالات به دلیل مصرف مواد غذایی نامناسب بالاست و این امر خطر آفرین شده است.
وی افزود: شیوع فشار خون در کشور 16 درصد است که این آمار در قم به 20 درصد می رسد، همچنین دیابت سنین بالای 30 سال در کشور 10 درصد است که در قم به 17 درصد می رسد و از سوی دیگر اضافه وزن و چاقی در کشور آمار 44 درصد دارد که در قم 60 درصد است.
دکتر جعفراسماعیلی با اشاره به بوفه های غذایی در مدارس گفت: 200 هزار دانش آموز در سطح استان داریم و باید نظارت جدی بر بوفه هایی که در مدارس فعال است وجود داشته باشد.
عطاالدین قاسمی مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قم نیز در پایان این جلسه ضمن تقدیر از تلاش های دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: این دانشگاه در بعد نظارتی اقدامات گسترده ای را انجام داده است که از تلاش های آنها قدردانی می شود.
وی گفت: برای تبلیغات غذا در سطح شهر باید در ابتدا هماهنگی  با دانشگاه علوم پزشکی صورت گیرد تا کالای مضر تبلیغ نشود.

 


 

  • گروه خبری : اخبار ویژه
  • کد خبر : 22563
کلمات کلیدی