• 1394/03/07 - 13:11
  • 70
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
برگزاری نشست راهبردی دانشکده سلامت و دین

رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های کشور:

هم‌اکنون مسائل زیادی در فقه و قوانین کشور وجود دارد که نیازمند نظرات راهبردی پزشکان است.

.
هم‌اکنون مسائل زیادی در فقه و قوانین کشور وجود دارد که نیازمند نظرات راهبردی پزشکان است.
.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، نشستی در خصوص تصویب دانشکده سلامت و دین در دانشگاه علوم پزشکی قم با حضور حجت الاسلام والمسلمین محمدیان رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های کشور، رییس ، معاون آموزشی، رییس دانشکده سلامت و دین و جمعی از مسئولان ذیربط دانشگاه برگزار شد.
در ابتدای این نشست حجت الاسلام والمسلمین محمدیان ضمن تقدیر از توجه ویژه مجموعه دانشگاه علوم پزشکی قم به این مقوله از علوم پزشکی گفت: انتظار می‌رود با توجه به زمینه‌های دینی و محوریتی که شهر مقدس قم در علوم اسلامی دارد به عنوان قطب آموزش و پژوهش حوزه سلامت و دین در کشور فعالیت نماید.



ایشان با تاکید بر اینکه نخست لازم است ظرفیت‌های قم در این زمینه شناسایی شود یادآور شد: برای شروع کار ابتدا باید نسبت به شناسایی و جلب همکاری مراکزی که در این بخش فعال هستند و همچنین اساتیدی که توانایی تدریس در حوزه سلامت و دین را دارند و در این زمینه صاحب نظر هستند اقدام نمود.
حجت الاسلام والمسلمین محمدیان با بیان این نکته که اساتید زیادی هستند که خواهان حضور در قم می‌باشند تصریح کرد: استفاده از اساتید فرا استانی صاحب نظر، می‌تواند به رشد سریع‌تر دانشکده سلامت و دین کمک شایانی نموده و در نتیجه وزارت بهداشت هم توجه بیشتری نسبت به این دانشکده خواهد داشت.
رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های کشور در ادامه بیان داشت: برای شروع کار به صورت اثرگذار، لازم است با یک هدف گذاری دقیق و آورده مناسب وارد عرصه شد زیرا علاوه بر تامین بخش علمی، داشتن فضای فیزیکی و امکانات آموزشی مطلوب، برای کسب موفقیت بسیار مهم است.
ایشان با اشاره به ضرورت تعیین افق‌های مناسب برای ادامه فعالیت‌های این دانشکده گفت: لازم است در کنار بحث آموزشی، راه‌اندازی پژوهشکده‌هایی هم در نظر گرفته شود زیرا هم‌اکنون مسائل زیادی در فقه و قوانین کشور وجود دارد که نیازمند نظرات راهبردی پزشکان می‌باشد.
حجت الاسلام والمسلمین محمدیان ضمن اشاره به توجه ویژه دکتر هاشمی به این مقوله و تاکید ایشان نسبت به کاربردی شدن آموزه‌های دینی در حوزه سلامت کشور اظهار داشت: غیر از بحث وجود ظرفیت‌ها و زیرساخت‌ها، وجود انگیزه‌، علاقه و همت هم در شکل‌گیری دانشکده سلامت و دین مهم است و اگر تمامی این موارد وجود داشته باشد، بنده پیگیری‌های لازم را از طریق وزارتخانه انجام خواهم داد و در جلسه‌ای آتی که با مقام معظم رهبری برگزار می‌شود، گزارشی از اقدامات انجام شده را مطرح و از رهنمودهای ایشان استفاده خواهیم نمود.
در ادامه دکتر ایرانی‌خواه رییس دانشگاه علوم پزشکی قم بر لزوم گردآوری ظرفیت‌ها و توانمندی‌های شهر مقدس قم در زمنیه سلامت و دین تاکید کرد و افزود: تصور من این است که پس از تبیین ضرورت ایجاد این دانشکده با توجه به پتانسیل موجود در استان، در محور شناسایی داشته‌ها باید به صورت منسجم کار شود و در جهت بالفعل کردن این داشته‌‌ها حرکت کرد و سپس با مسئولان ذیربط وزارت بهداشت رایزنی‌های لازم را انجام داد.



رییس دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به این نکته که بسیاری از دانشگاه‌های بزرگ دنیا از علوم فقهی در تحقیقات علمی خود بهره می‌برند بیان داشت: با توجه به پیشینه علمی قم در زمینه علوم اسلامی، بسیاری از منابع هستند که مغفول مانده‌اند و می‌توان با ارائه این منابع به صور مختلف، از آنها به نحو شایسته‌ای بهره برد.
دکتر عادلی معاون آموزشی دانشگاه ضمن اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در بهره‌گیری موثر از آموزه‌های دینی در حوزه سلامت تصریح کرد: در یکسال گذشته تفاهم‌نامه‌هایی را با مراکزی که در این زمینه فعالیت دارند منعقد کرده‌ایم و آنها قول همکاری داده‌اند و همچنان به دنبال شناسایی ظرفیت‌های بیشتر برای جلب مشارکت و همکاری هستیم.







 

  • گروه خبری : اخبار ویژه
  • کد خبر : 19682
کلمات کلیدی