• 1393/10/14 - 14:14
  • 24
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

ششمین نشست پرسش و پاسخ ریاست دانشگاه علوم پزشکی قم برگزار شد.

ششمین نشست پرسش و پاسخ ریاست دانشگاه علوم پزشکی قم با حضور معاونین درمان، توسعه مدیریت و منابع و غذا و دارو در مرکز آموزشی درمانی ایزدی برگزار شد.

 

ششمین نشست پرسش و پاسخ ریاست دانشگاه علوم پزشکی قم با حضور معاونین درمان، توسعه مدیریت و منابع و غذا و دارو در مرکز آموزشی درمانی ایزدی برگزار شد.


به گزارش خبرنگار وب‌دا از قم،
دکتر ایرانی خواه در ابتدای سخنان خود هدف از برگزاری چنین جلساتی را استماع مسائل و مشکلات مراکز و تلاش در برطرف کردن آنها دانست و اضافه کرد: برخی از مشکلات که جزئی می‌باشد و می‌توان در این جلسه حل کرد را تصمیم گیری کرده و انشاء‌اله برطرف می‌گردد ولی برخی از مشکلات که نیاز به سیاست‌گذاری در سطح دانشگاه و حتی وزارتخانه دارد زمان‌بر است و نباید انتظار داشت در مدت زمان کمی مرتفع گردد.
پس از سخنان رئیس دانشگاه برخی از کارکنان مرکز به نمایندگی از همکاران خود به بیان مشکلات موجود بر سر راه خدمت‌رسانی بهتر به هم وطنان پرداختند که بیشتر موارد مطرح شده از طرف کارکنان شامل راه‌کارهای بهبود اجرای طرح تحول نظام سلامت، کمبود نیرو در بخش‌های مختلف بیمارستان، بهبود وضعیت ارزشیابی و اعتبار بخشی مراکز و ایجاد انگیزش لازم در بین کارکنان بود.
در ادامه دکتر مظفری معاون امور درمان دانشگاه به پرسش‌های مربوط به این معاونت را پاسخ داد که این پاسخ‌گویی همراه با تشکر فراوان از زحمات کارکنان مرکز جهت به دوش کشیدن حجم سنگین پذیرش بیمار بود.
در بخش دیگری از این جلسه عزت‌اله براتی مدیر پرستاری دانشگاه ضمن تائید مشکلاتی که از طرف کادر پرستاری این مرکز مطرح شد، به تشریح کارهای انجام شده در این حوزه پرداخت و از ریاست دانشگاه و معاونین ایشان درخواست کرد نگاه ویژه‌ای به بخش پرستاری داشته و نسبت به خرید تجهیزات مورد نیاز و تامین نیروی پرستاری در مراکز مختلف اقدامات لازم صورت گیرد.
در پایان دکتر ایرانی‌خواه به جمع‌بندی موضوعات مطرح شده پرداخت و گفت: ریشه اصلی تمامی مشکلاتی که به آن اشاره شد به نبود زیرساخت‌های لازم در مراکز تابعه دانشگاه بر می‌گردد که ما این موضوع را به گوش مسئولین وزارت بهداشت رسانده‌ایم و امیدواریم این عزیزان عنایت ویژه‌ای نسبت به شهر مقدس قم داشته باشند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم در ادامه گفت: سعی ما مرتفع کردن این مشکلات درحد توانمان است و انشاء الله بتوانیم با رفع این مشکلات، شما عزیزان را در خدمات‌رسانی هر چه بهتر به مردم شریف قم یاری کنیم.
در پایان دکتر ایرانی خواه از حضور کارکنان بیمارستان در این جلسه و طرح مسائل و مشکلات موجود تشکر و قدردانی کرد.
قابل ذکر است نکته‌ای که دکتر ایرانی‌خواه سعی کرده در تمامی این نشست‌های پرسش و پاسخ رعایت کند، این است که جهت کامل مطرح شدن مسائل و راحتی کارکنان در بیان مشکلات، از ریاست، مدیریت و مدیر امور پرستاری هر مرکز درخواست می‌کند تا جلسه را ترک کنند که این نکته بیانگر عزم جدی رئیس دانشگاه و معاونین ایشان در حل مسائل و مشکلات مراکز تابعه می‌باشد.

 










  • گروه خبری : اخبار ویژه
  • کد خبر : 17962
کلمات کلیدی