در حاشیه نمایشگاه هفته پژوهش عنوان شد:
طرح ساخت لوله های خون گیری تحت خلاء در مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی قم
کارشناس مسئول مرکز رشد دانشگاه از مرحله تولید آزمایشی لوله های خون گیری تحت خلاء، ضد عفونی کننده گیاهی وکرم سوختگی لکس با اثرگذاری مفید روی سوختگی های نوع 2 و 3 خبر داد.

به گفته ملکیان کارشناس مسئول مرکز رشد دانشگاه، هدف از شرکت در این نمایشگاه ایجاد زمینه کارآفرینی و نوآوری در حوزه پزشکی و همچنین تولید، توسعه و تامین فرآیندهای نوین مورد نیاز حوزه فناوری سلامت می باشد.
ملکیان با بیان اینکه مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی قم نوپاست و حدود یک سال از فعالیتش می گذرد افزود: با توجه به جوانی این مرکز طرح های در حال اجرا و ایده های فوق العاده ای را در حال انجام داریم که برخی از آنها در سطح کشور بی نظیر و کم نظیر میباشند.
وی افزود: لوله های خون گیری تحت خلاء که دارای فن آوری نسبتا جدیدی می باشد، در حال تولید آزمایشی است و به زودی به تولید انبود خواهد رسید، وی از تولید ضد عفونی کننده گیاهی که در شست و شوی میوه ها و سبزیجات استفاده می شود و کرم سوختگی لکس که اثر مفیدی بر روی سوختگی های نوع 2 و 3 دارد، خبر داد و گفت به زودی این دو محصول که با تلاش های محققین این مرکز تولید شده اند به بازار عرضه می گردد.
ملکیان درپایان گله ای هم از زمان نا مناسب افتتاح این نمایشگاه داشت و گفت: افتتاحیه این نمایشگاه در روز 16 آذر انجام شد که دانشگاههای استان برنامه های متنوعی در این روز داشتند و این موضوع منجر به استقبال کم دانشجویان از این نمایشگاه شد.



