• 1395/12/01 - 10:59
  • 18
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم خبر داد

طرح شناسایی بیماری هپاتیت در قم اجرا می شود

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم به اجرای طرح شناسایی بیماری هپاتیت در قم اشاره کرد و گفت: با همکاری مرکز هپاتیت ایران، طرحی در قم به منظور شناسایی افراد مبتلا به هپاتیت برگزار خواهد شد که نوعی اقدام پیشگیرانه در گسترش این بیماری به شمار می رود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم به اجرای طرح شناسایی بیماری هپاتیت در قم اشاره کرد و گفت: با همکاری مرکز هپاتیت ایران، طرحی در قم به منظور شناسایی افراد مبتلا به هپاتیت برگزار خواهد شد که نوعی اقدام پیشگیرانه در گسترش این بیماری به شمار می رود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، دکتر ابوالفضل ایرانی خواه در حاشیه برگزاری همایش آموزشی هپاتیت های ویرال که در مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی قم برگزار شد گفت: واكسيناسيون عليه هپاتيت  B طي بيست سال اخير موجب ايمني افراد در بيش از ٩٥ ‏ درصد موارد شده است.

وی تصریح کرد: بيماري هپاتيت B وC خطرناك ولي قابل پيشگيري است و خوشبختانه اين بيماري در بيشتر گروه هاي در معرض ابتلا مثل بيماران دياليزي و تالاسمي استان تحت كنترل بوده و در صورت بروز تشخيص و مداخلات درماني در مورد آن به موقع قابل کنترل است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم عنوان داشت: مشكل عمده و منبع اصلي اين عفونت ویروسی كه بايد توجه جدي در آن داشت و مي تواند موجب ابتلا ديگر افراد در جامعه شود، از ناحيه افراد پرخطر همچون معتادان تزريقي مواد مخدر و زندانيان است كه در اين زمينه بايد توجه بيشتري صورت گیرد.

دکتر ایرانی خواه به اجرای طرح شناسایی بیماری هپاتیت در قم اشاره کرد و گفت: با همکاری مرکز هپاتیت ایران، طرحی در قم به منظور شناسایی افراد مبتلا به هپاتیت برگزار خواهد شد که نوعی اقدام پیشگیرانه در گسترش این بیماری به شمار می رود.

وی افزود: در حاشيه همايش هپاتيت در قم با تفاهم به عمل آمده با دکتر علویان رئیس گروه شبكه هپاتيت ايران و بر اساس پروتكل اين شبكه اقدامات موثرتري در راستای كنترل اين عفونت ها در زندان هاي استان و افراد با رفتارهاي پرخطر به عمل خواهيم آورد که قطعا تحقق اين مهم مستلزم همكاري و تعامل دستگاه هاي اجرايي استان و حمايت خيرين بزرگوار است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به روش های تشخیصی جدید درمانی تصریح کرد: با رويكرد طرح شناسایی و باتوجه به روش هاي تشخيصي درماني جديد كه خوشبختانه اخيرا در كشورمان مهيا شده است، اميد ريشه كني هپاتيت C را طي سال هاي آينده داريم و استان قم نیز در این راستا قدم های موثری را برداشته است.

دکتر ایرانی خواه تاکید کرد:  در حال حاضر امكان تشخيص و درمان تمامي بيماري هاي كبدي و از جمله هپاتيت ها با بهره گيري از روش هاي تشخيصي موثر و اساتيد و پزشكان حاذق و متبحر در حد كامل در استان فراهم است و نيازي به اعزام اين بيماران به خارج استان نيست مگر در مواردي كه نياز به پيوند كبد باشد.

وی عنوان داشت: درحاضر جمهوري اسلامي ايران در زمينه پيوند اعضا از جمله كبد به عنوان يكي از كشورهاي پيشرفته جهان مطرح است.


 

  • گروه خبری : اخبار ویژه
  • کد خبر : 26138
کلمات کلیدی