• 1394/05/30 - 21:24
  • 28
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه
وزیر بهداشت در بازدید از جامعه المصطفی:

مهارت پزشکان ایرانی قابل ستایش است/ پزشک ایرانی جزو سرمایه های ملی است

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه مهارت پزشکان ایرانی الحق والانصاف قابل ستایش است گفت: این افراد جزو سرمایه‌های ملی محسوب می‌شوند.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه مهارت پزشکان ایرانی الحق والانصاف قابل ستایش است گفت: این افراد جزو سرمایه‌های ملی محسوب می‌شوند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، سید حسن قاضی‌زاده هاشمی عصر امروز در دیدار با حجت‌الاسلام والمسلمین اعرافی رئیس جامعه المصطفی العالمیه اظهار کرد: المصطفی مولود انقلاب اسلامی است و می‌تواند منشأ برکات زیادی باشد.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه مهارت پزشکان ایرانی الحق والانصاف قابل ستایش است گفت: این افراد جزو سرمایه‌های ملی محسوب می‌شوند و تاکنون اقدامات ارزشمندی را برای ملت ایران و در صحنه‌های بین‌المللی از جمله مجامع و کنگره‌های علمی انجام داده‌اند.
وی ادامه داد: با وجود سرمایه‌های عظیمی مانند نیروی انسانی موجود در جامعه پزشکی، می‌توانیم در کنار المصطفی به فعالیت‌های علمی گسترده بپردازیم.
دکتر قاضی‌زاده هاشمی خاطرنشان کرد: چنانچه پزشکان بتوانند در کنار المصطفی قرار بگیرند می‌توانند به رسیدن انقلاب اسلامی ایران به اهداف خود کمک بیشتری را داشته باشند.
وزیر بهداشت با بیان اینکه هنوز نتوانسته‌ایم حتی در بین کشورهای همسایه، مراکزی علمی دایر کنیم گفت: در کنار این امر، نتوانسته‌ایم دانشجویانی از خارج کشور را در داخل بورسیه کنیم.
وی اضافه کرد: تجربه‌ای که در گذشته با حزب‌الله لبنان داشتیم می‌تواند در مورد سایر کشورها از جمله آسیای میانه هم کاربرد داشته باشد و در این بین، استفاده از ظرفیت و ارتباطات المصطفی نیز می‌تواند مورد توجه قرار گیرد.
دکتر قاضی‌زاده هاشمی با بیان اینکه این امکان وجود دارد که دانشجویان پزشکی در قم با استفاده از ظرفیت المصطفی از آموخته‌های حوزویان هم استفاده کنند گفت: جامعه المصطفی می‌تواند این فرصت را در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قرار دهد که در دو حوزه طب سنتی و مدرن به معارف جدید دست یابیم.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تصریح کرد: امیدواریم در حوزه علوم پزشکی و از طریق المصطفی بتوانیم دوستان خوبی در سراسر جهان اسلام پیدا کنیم و به تحقق اهداف و آرمان‌های امام و انقلاب دست یابیم.
وی در مورد قم و مشکلات بهداشتی و درمانی آن گفت: آنچه وجود دارد میراث گذشتگان است به طوری که بیمارستان‌های موجود دارای قدمت چند ده ساله هستند؛ مراکز علمی و پژوهشی زیادی بعد از انقلاب در قم ساخته شدند ولی بهتر بود چند مرکز درمانی هم در این بین احداث می‌شدند.
قاضی‌زاده هاشمی با بیان اینکه بعد از انقلاب کارهای زیادی در قم انجام شده است خاطرنشان کرد: با این حال دانشکده علوم پزشکی قم بسیار محقر است و البته تلاش‌های زیادی صورت گرفته تا بتوانیم در این زمینه اقداماتی انجام دهیم؛ اخیرا بخش خصوصی متعهد شده بیمارستانی هزار تختخوابی در پردیسان احداث کند و همچنین بیمارستان فرقانی هم به صورت خیریه در حال ساخت است.
وی افزود: بیمارستانی 400 تختخوابی هم در نقطه‌ای دیگر از شهر طی آینده نزدیک ساخته خواهد شد؛ همه این مراکز درمانی می‌توانند پشتوانه علمی و پزشکی قم نیز باشند.
دکتر قاضی‌زاده هاشمی با بیان اینکه پرونده سلامت الکترونیک به زودی برای همه شهروندان قمی تشکیل می‌شود عنوان کرد: از این طریق آسیب‌ها و تهدیدهایی که سلامت افراد و جامعه را هدف قرار داده‌اند شناسایی می‌شوند و مورد پیشگیری قرار می‌گیرند.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر اینکه قم باید دارای پایگاهی علمی در حوزه پزشکی باشد گفت: در این زمینه نیازمند همکاری همه جانبه همه مراکز ذیربط هستیم.
وی افزود: دکتر روحانی برنامه‌های خوبی در زمینه بهداشت و درمان دارد و امیدواریم دولت بتواند به اهداف خود در این زمینه دست یابد؛ آنچه از بودجه برای ارتقاء وضعیت بهداشتی و درمانی کشور هزینه شده معادل دو ماه یارانه‌ای است که واریز می‌شود ولی با این حال ثمرات و برکات زیادی به همراه داشته است.
دکترقاضی‌زاده هاشمی با اشاره به تصمیم بر راه‌اندازی دانشکده طب و دین در قم گفت: این کار باید با تدبیر انجام شود و استفاده از ظرفیت های مراکز دینی و حوزوی در این زمینه ضروری است.

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA

در ادامه اين ديدار، ابوالفضل ایرانی‌خواه رئيس دانشگاه علوم پزشكي قم اظهار کرد: بر این باور هستیم که جامعه المصطفی برکات فراوانی برای جهان اسلام داشته و موجب تحقق پیش‌بینی‌های اهل بیت(ع) شده است.

وی افزود: آنچه در این بین جای خالی آن احساس می‌شود، ضرورت اتصال علم الابدان و علم الادیان است؛ امیدواریم به برکت اینگونه جلسات بتوانیم چنین اتصال و ارتباطی را برقرار کنیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با بیان اینکه المصطفی می‌تواند در این راستا تاثیرگذاری بسزایی داشته باشد گفت: می‌توان در قالب کارگروه‌های مختلفی، به تبیین ابعاد مختلف این ارتباط پرداخت و نسبت به اجرایی شدن آنها اقدام کرد.

وی ادامه داد: در مورد پذیرش دانشجویان پزشکی به صورت مشترک نیز آمادگی لازم وجود دارد و البته امیدواریم این مأموریت به قم داده شود تا بتوانیم در این راستا گام‌های عملی برداریم

  • گروه خبری : اخبار ویژه
  • کد خبر : 20581
کلمات کلیدی