• 1394/01/26 - 12:55
  • 26
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نحوه نگهداری صحیح مواد غذایی در یخچال

علی‌اکبر حق‌ویسی



نحوه نگهداری صحیح مواد غذایی در یخچال:


-    درجه سرمای یخچال را کنترل کنید تا همواره بین صفر تا 4 درجه سانتیگراد باشد.
-    از قراردادن مواد غذایی گرم و بیش از حد ظرفیت در داخل یخچال خودداری نمایید.
-    قبل از قرار دادن سبزی در یخچال آن را تمیز بشویید.
-    میوه ها و مواد غذایی کپک زده موجب آلودگی یخچال می شوند، در صورت مشاهده آنها را خارج نموده و یخچال را ضدعفونی نمایید.
-    روی غذای خام و نیم پخته را بپوشانید یا آنها را بسته بندی و در قسمت پایین مواد غذایی پخته شده نگهداری نمایید.
-    یخچال و فریزر را نزدیک اجاق گاز یا منبع حرارتی دیگر قرار ندهید.
-    بازماندن درب یخچال برای مدت طولانی و خرابی لاستیک دور درب یخچال در افزایش دما موثر است.
-    تمیز نمودن مرتب کف و سطوح داخلی یخچال با دستمال تمیز و محلول رقیق شده جوش شیرین توصیه می شود.
-    جهت نگهداری گوشت مورد مصرف برای دو تا سه روز از بالاترین قسمت یخچال استفاده نمایید.
-    از خرید گوشت یخ شده در خارج از کشتارگاه های مجاز خودداری نمایید.
-    از خرید گوشت چرخ کرده و آماده خودداری نمایید.
-    ماهی تازه می بایست دارای فلس درخشنده و محکم به بدن چسبیده، چشم برجسته و شفاف، آبشش هایی به رنگ قرمز بوده و بوی نامطبوعی نداشته باشد.
-    گوشت مرغ فاسد، تیره، پرخون یا کبود است. ( از مصرف مرغ هایی که دچار لاغری شدید هستند خودداری نمایید)

علی اکبر حق ویسی- کارشناس مسئول تغذیه

 

  • گروه خبری : مصاحبات و مقالات
  • کد خبر : 19074
کلمات کلیدی