• 1394/06/11 - 12:40
  • 25
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
دکتر ایرانی خواه در جمع کارکنان آزاده دانشگاه علوم پزشکی قم

نسل جوان باید بیش از پیش با ایثارگری های شهدا، جانبازان و آزادگان، آشنا شوند

صبح امروز دکتر ایرانی خواه ریاست دانشگاه علوم پزشکی قم دیداری را با چند تن از کارکنان آزاده دفاع مقدس داشت و از آنان تجلیل نمود.

صبح امروز دکتر ایرانی خواه ریاست دانشگاه علوم پزشکی قم دیداری را با چند تن از کارکنان آزاده دفاع مقدس داشت و از آنان تجلیل نمود.
به گزراش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم ، دکتر ایرانی خواه در این دیدار با بیان این که آزادگان سرافراز ایران اسلامی ولی نعمت های جامعه هستند، اظهار داشت: مسؤولان و تمامی آحاد مردم باید با زنده نگاه داشتن یاد و خاطره آزادگان و شهدا و ایثارگزان عزیز ادامه دهنده راه آنان باشند.
دکتر ایرانی خواه افزود: باید نسل جوان را با ایثارگری ها و دلاوری های هشت سال دفاع مقدس پیوند بزنیم و جوانان را با رفتار و افکار آزادگان آشنا کنیم تا با حضور بیش از پیش آنان در عرصه های مختلف انقلاب اسلامی اهداف مقدس این انقلاب را تحقق ببخشیم.
رييس دانشگاه علوم پزشكي قم خاطر نشان كرد: بنده اعتقاد دارم كه بايد در روند كاري خودمان بازنگري داشته باشيم و با مردم بودن و از جنس مردم بودن را سرلوحه كار خويش قرار دهيم.
در این دیدار چند تن از آزادگان حاضر در جلسه با ذکر خاطراتی از دوران اسارت خود، گوشه ای از رنج ها و دشواری های آن دوران را بازگو نمودند.
گفتنی است در انتهای این دیدار دکتر ایرانی خواه با اهدای لوح، از رشادت ها و دلاوری های آزادگان تقدیر نمود.












 

  • گروه خبری : اخبار ویژه
  • کد خبر : 20731
کلمات کلیدی