• 1394/02/19 - 09:06
  • 25
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
به منظور تجلیل از اساتید برتر دانشگاه علوم پزشکی قم

هشتمین جشنواره شهید مطهری برگزار شد

دکتر ایرانی‌خواه: باید هر چه بیشتر از اندیشه‌های ناب شهید مطهری استفاده نماییم تا از اصول انقلاب اسلامی فاصله نگیریم.





دکتر ایرانی‌خواه: باید هر چه بیشتر از اندیشه‌های ناب شهید مطهری استفاده نماییم تا از اصول انقلاب اسلامی فاصله نگیریم.
.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، هشتمین جشنواره شهید مطهری به منظور تجلیل از اساتید برتر دانشگاه علوم پزشکی قم با حضور استاندار قم، رییس، اعضای هیات رییسه، اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه با محوریت تجلیل از فعالیت‌های آموزشی برگزار شد.
در ابتدای این مراسم دکتر عادلی معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی ضمن خیر مقدم به مدعوین گفت: به فرمایش پیامبر اسلام ( ص ) معلمی شغل انبیاست و شما عزیزان کار انبیاء الهی انجام می‌دهید و باید به خود افتخار کنید.
در ادامه دکتر عادلی گزارشی کوتاه از عمکرد معاونت آموزشی ارائه نمود.



دکتر ایرانی‌خواه رییس دانشگاه علوم پزشکی قم در این مراسم ضمن اشاره به شبیخون فرهنگی بر ضد جمهوری اسلامی ایران گفت: باید هر چه بیشتر از اندیشه‌های ناب شهید مطهری استفاده نماییم تا از اصول انقلاب اسلامی فاصله نگیریم.
رئیس دانشگاه در ادامه گفت: در نظر داریم بعد از تحول در حوزه درمان، در بحث آموزش نیز تحول عظیمی را در دانشگاه علوم پزشکی قم ایجاد نماییم که این کار در راستای سیاست‌های وزارت بهداشت می‌باشد.



دکتر ایرانی خواه در ادامه اشاره‌ای هم به جایگاه فرهنگی شهر قم داشت و اضافه کرد: از لحاظ فرهنگی و علوم اسلامی شهر قم نه تنها در کشور بلکه در جهان اسلام نمونه است و ما سعی داریم در زمینه سلامت مردم شریف قم نیز به این جایگاه دست پیدا کنیم.
رئیس دانشگاه با اشاره به رتبه اول استان قم در استفاده از دارو افزود: یکی از رسالت‌های شما اساتید گرامی بالا بردن سواد سلامت و بهداشت جامعه است زیرا یک سری عقاید غیر علمی و نادرست بین مردم وجود دارد که نه تنها موجب ضرر برای خود ایشان بلکه باعث ضررهای اقتصادی برای کشور خواهد شد.
در پایان این جشنواره که با هدف تجلیل از فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی قم با نگاهی به زندگی پژوهشی استاد برجسته شهید مطهری به عنوان طلایه دار پژوهش اندیشمندان برگزار شد از اساتید برتر، پژوهشگران ممتاز، کارمندان نمونه و بسیجیان فعال دانشگاه تقدیر به عمل آمد.













  • گروه خبری : اخبار ویژه
  • کد خبر : 19435
کلمات کلیدی