توسط کارشناسان مرکز بهداشت قم صورت گرفت
پلمپ 4 باب نانوایی در قم به علت عدم توجه به اصول بهداشتی
4 باب نانوایی در قم توسط کارشناسان مرکز بهداشت استان قم به دلیل عدم توجه به اصول بهداشتی پلمپ شد.
وی عنوان داشت: استفاده از جوش شیرین، جوهر قند، استفاده از نان خشک جهت تهیه خمیر نان و نداشتن شرایط بهداشتی، تمیز نبودن ابزار و تجهیزات و نداشتن سیستم لوله کشی آب گرم از تخلفات این واحدها بوده است.
دکتر باقری با اشاره به توقیف های صورت گرفته عنوان داشت: در این بازدیدها 20 کیلوگرم خمیر فاسد و 20 کیلوگرم نمک غیر تصفیه نیز توقیف شد.
سرپرست مرکز بهداشت استان قم گفت: همچنین پنج باب نانوایی به علت رعایت نکردن نکات بهداشتی اخطار دریافت کردند که در صورت عدم رفع نواقص اعلام شده در تاریخ مقرر از ادامه فعالیت های آنها جلوگیری خواهد شد.
وی تاکید کرد: شهروندان می توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی با سامانه ۱۹۰ تماس گرفته و کارشناسان بهداشتی را مطلع کنند