معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی قم:
کاهش 10 درصدی قند در تولیدات مواد عذایی
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی قم عنوان داشت: یکی از سیاست های ما برای امسال، کاهش 10 درصد قند در تولیدات مواد غذایی است که در این راستا اصلاح مجوزات را نیز در دستور کار داریم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، دکتر میلانی امروز در کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان قم که در تالار امام رضا(ع) برگزار شد گفت: الگوی مصرف باید اصلاح شود تا بتوانیم در راستای امنیت غذایی گام برداریم.
وی گفت: در موضوع بحث تامین امنیت غذایی سازمان غذا و دارو اقدامات گسترده ای انجام داده و از سوی دیگر آموزش و فرهنگ سازی را در دستور کار داریم.

دکتر میلانی عنوان داشت: یکی از سیاست های ما برای امسال، کاهش 10 درصد قند در تولیدات مواد غذایی است که در این راستا اصلاح مجوزات را نیز در دستور کار داریم.
وی افزود: همشهریان باید توجه داشته باشند که در مسائل دارو و درمان حتما داروهایی را استفاده کنند که مورد تجویز پزشک باشد و پزشکان نیز از تجویز داروهای بی رویه خودداری کنند.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به باور نادرست در خصوص داروهای مکمل گفت: بسیاری از موارد که شاهد تجویز در این خصوص هستیم هیچ اثری ندارد و البته گام هایی نیز برای از بین بردن این باورها برداشته شده است.
