• 1395/06/15 - 08:12
  • 18
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان قم:

کتاب تغذیه و آموزه های دینی منتشر می شود/عدم استفاده از کالاهای غذایی آسیب رسان فرهنگ سازی شود

کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان قم گفت: کتابی با عنوان تغذیه و آموزه های دینی با تاکید بر آیات و روایات را در حال طراحی داریم که امیدواریم با چاپ آن شاهد گسترش خدمات و ارائه آموزش به مردم باشیم.


کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان قم گفت: کتابی با عنوان تغذیه و آموزه های دینی با تاکید بر آیات و روایات را در حال طراحی داریم که امیدواریم با چاپ آن شاهد گسترش خدمات و ارائه آموزش به مردم باشیم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، علی اکبر حق ویسی امروز در کارگروه امنیت غذایی استان قم طی سخنانی ابراز داشت: عمده مسایل امنیت غذایی بر اساس اصلاح سبک زندگی است که باید در این زمینه تلاش کنیم.
وی ادامه داد: کتابی با عنوان تغذیه و آموزه های دینی با تاکید بر آیات و روایات را در حال طراحی داریم که امیدواریم با چاپ آن شاهد گسترش خدمات و ارائه آموزش به مردم باشیم.
کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان قم با اشاره به تبلیغات کالاهای غذایی آسیب رسان گفت: تبلیغات این کالاها ممنوع است و باید بدانیم که روغن، شکر و نمک جز سه کالای اصلی آسیب رسان هستند.
حق ویسی افزود: در خصوص این کالاها باید فرهنگ سازی شده و اجازه ندهیم که تبلیغ شده و یا مصرف شوند.
وی با پیشنهاد اینکه به جای استفاده از قند باید از کشمش استفاده شود گفت: از نظر هزینه ای هیچ تفاوتی میان این دو وجود ندارد اما ارزش غذایی کشمش بسیار بالا بوده و همانند قند به بدن انسان آسیب نمی رساند.
حق ویسی به فست فود فروشی ها در استان اشاره کرد و گفت: این مراکز همانند قارچ در سطح استان در حال افزایش است که به جای این مراکز نیز آشپزخانه های سنتی پیشنهاد شده و با اداره کل صنعت معدن و تجارت استان نیز جلساتی را برگزار کرده ایم.
کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان قم به بازگشایی مدارس اشاره کرد و گفت: ارائه آموزش به دانش آموزان و والدین را در دستور کار داریم و امیدواریم با اصلاح بوفه های مدارس مشکل تغذیه ای دانش آموزان برطرف شود.


 

  • گروه خبری : اخبار ویژه
  • کد خبر : 24834
کلمات کلیدی