توسط تیم نظارت مرکز بهداشت قم صورت گرفت؛
کشف 100 کیلوگرم ذرت فاسد در قم
همزمان با نظارت های مرکز بهداشت استان قم در ایام ماه مبارک رمضان، 100 کیلوگرم ذرت فاسد در قم کشف و معدوم شد.
همچنین این کارشناسان موفق شدند 100 کیلوگرم ذرت (بلال) کپک زده و فاسد را کشف و اقدام به معدوم سازی آن کنند.
بازدید از ایستگاه های صلواتی در شب لیالی قدر و همچنین بررسی وضعیت بهداشتی توزیع نذورات از دیگر اقدامات و برنامه های تیم کارشناسی بهداشت محیط مرکز بهداشت قم بود.
از دیگر اقدامات این تیم کارشناسی، توقیف مقادیری دوغ بطری شده تاریخ تولید و انقضا مخدوش شده بود که از فروش آنها جلوگیری به عمل آمد.
کلر زنی 6 هزار لیتر آب شرب، بازدید از آشپزخانه مسجد مقدس جمکران، بازرسی و بررسی وضعیت بهداشتی سطح شهر ازدیگر اقدامات تیم هفت نفره کارشناسی بهداشت محیط مرکز بهداشت قم بوده است.
